free life stytle
since1974
 

Serveis » Consells

» La importància de saber escollir el seu avancé.

Davant l'elecció del seu avancé és determinant tenir en compte una sèrie de condicionants i trets característics. No tots els avancés són iguals, doncs estàn ideats cap a un perfil campista específic. Hem destacat algunes de les característiques, que haurem de mesurar per realitzar una compra encertada.

» Espai:
L'espai que disposem en la nostra parcel•la és determinant. La profunditat estàndard europea és de 2,50 m. A més INACA ofereix avancés de2,70m , 3 m i 3,50m

» Teixits:
El cos d'un avancé es compon de teixits diferents composicions i qualitats. En la nostra gama oferim Polièster PVA (lleuger, transpirable i molt resistent), Plàstic PVC Trevira (molt robust i de fàcil neteja), i Acrílic (sòlid i transpirable). Tots ells ofereixen gran qualitat i resistència. L'elecció del teixit es correspondrà directament amb el clima en el qual vagi a utilitzar el seu avancé.

» Mosquiteres i ventilació:
Pot resultar imprescindible per a una correcta transpiració del avancé l'existència de mosquiteres en laterals o frontals, així com una correcta ventilació en forma de respiradors, la qual cosa evita la condesació i el sobreescalfament. Resulta especialment recomanable ésser meticulós en aquest punt quan es avancé està compost de Plàstic PVC trevira.

» Finestres i tapes:
Generalment tots els nostres models consten almenys d'una finestra en cada panell lateral, no obstant això la composició del frontal podrà variar sempre en relació amb la talla del seu avancé i del model seleccionat. En alguns dels nostres models aquestes finestres estaran proveïdes de tapes, material que cobrirà la finestra totalment per preservar el material per més temps, així com proporcionar més gran privacitat a l'espai interior.

» Troba la talla del teu avancé

Vols trobar la talla d'avancé que necessites? Si coneixes el model i l'any de la teva caravana, pots accedir directament al teu avancé.

» Descarrega els catàlegs en PDF

boto comunidad