free life stytle
since1974
 

Empresa » El prestigi d'una marca

INACA és una companyia familiar fundada a Barcelona. Des de 1974 hem estat treballant amb l’objectiu de crear un producte de qualitat superior que permeti als nostres clients gaudir del seu temps de lleure. A INACA valorem la importància que te per a les persones aquest espai addicional que els nostres avancés proporcionen.

Un desenvolupament de producte conscienciós assegura la nostra capacitat de resoldre les demandes del mercat del cravanning que està en constant evolució. Per tant presentem una gama renovada d’ avancés, incorporant noves característiques i més varietat de colors, per obtenir un producte final óptim.

Cada aspecte de tots els nostres productes s'ha examinat a fons per assegurar la qualitat més alta. La nostra cultura d’ empresa, amb l'atenció obsessiva al detall, ha fet possible a INACA el lideratge del mercat nacional i a ocupar un paper desctacat a molts mercats europeus.

Tot l'equip d’INACA li agraeix la seva confiança. Esperem que vostè, la seva família i amics gaudeixin al màxim del seu avancé INACA. Moltes gràcies.

» Troba la talla del teu avancé

Vols trobar la talla d'avancé que necessites? Si coneixes el model i l'any de la teva caravana, pots accedir directament al teu avancé.

» Descarrega els catàlegs en PDF

boto comunidad