free life stytle
since1974
 

V Edició del dia del camping

INACA suma esforços en aquesta festa el proper dia 28 de Juny.

 

Si vols viure noves experiències, el teu ànim és obert a grans descobriments, si tens un esperit inquiet, apropa't a participar amb nosaltres a la V Dia del Camping.

 

El 27 de Juny te lloca la celebració anual a la que podràs gaudir d'un ventall d'ofertes vacacionals i lleure pensada per a tota la família.

 

Els càmpings són llocs increïbles on estaràs en contacte amb la natura, fer noves amistats i descobrir les aventatges d'un sector que cada vegada te més seguidors.

 

Participa amb nosaltres en aquest dia i apropa't a qualsevol del càmping adherits. Podràs experimentar en primera persona aquest món. Vine amb la família a participar de les activitats programades, tasta la bona gastronomia dels nostres restaurants, coneix les instal·lacions, les diferents opcions d'allotjament i gaudeix dels espectacles únics dels nostres equips d'animació.

 

LA FECC ha posat en marxa aquesta iniciativa amb l'objectiu de celebrar el seu dia amb tots els campistes i apropar aquest estil de vida a tots aquells que encara ho desconeixen.

 

T'esperem el 27 de Juny!!

 

www.eldiadelcamping.es

» Troba la talla del teu avancé

Vols trobar la talla d'avancé que necessites? Si coneixes el model i l'any de la teva caravana, pots accedir directament al teu avancé.

» Descarrega els catàlegs en PDF

boto comunidad